Холандското крило на Реал Мадрид Ариен Робен сподели, че всички футболисти в клуба се надяват „балета” да грабне десетата си купа в Шампионската лига.

 

„Сънувам как печелим десетата титла. Това ще бъде нещо прекрасно за Мадрид”, отсече пред вестник „Ас” бързоногият футболист.

 

„За нас ще бъде невероятно да спечелим Лигата. Това ще бъде десети успех за Реал. Би било прекрасно това събитие да се случи на нашата генерация”, продължи в същия дух Ариен Робен.

 

„Не ми се коментира уволнението на Жозе Моуриньо. Периодът в Челси е минало за мен. Сега съм тук в Мадрид и това, което пишат вестниците не е моя работа”, каза още фланговият играч на „белите”.

 

„Изиграх първите си пълни 90 минути за Реал и съм доволен. Този момент беше важен за мен. Вярно е, че не играхме, както трябва срещу Хетафе. Беше труден мач, а и не сме убедителни като гости. Касияс игра невероятно, така че победихме”, допълни Ариен Робен.

 

Робен разкри, че не е много запознат с класата на Лацио. „Често казано докато бях в Англия рядко наблюдавах калчото. Лацио не притежава големи имена, изявени футболисти, но разполага с колектив. Борят  се и играят задружно, много са добри”, коментира крилото.