Мениджърът на Рейнджърс Уолтър Смит разкри, че се има опасност УЕФА да изхвърли тима от европейските клубни турнири заради необузданото поведени на феновете му.

Шотландските запалянковци за пореден път се показаха в лоша светлина при гостуването на Унирея Урзичени в Шампионската лига, като предизвикаха безредици на стадион Генча в Букурещ, а това не се случва за първи път.

„Получавали сме предупреждения и преди и ще бъде огромно разочарование, ако това удари по футболната част на нещата. Това е ситуация, в която Рейнджърс не е бил никога преди”, заяви Смит.

„Не можем да бягаме от фактите, ако последствията означават, че ние ще трябва да не играем европейски мачове. Това бил огромен удар върху клуба.”

„Не съм говорил са Марин Байн, така че нямам индикации какво ще направи УЕФА, но Рейнджърс не може да бяга от това. Това не е изолиран инцидент.”

„При настоящата атмосфера, това е последното нещо, от което клубът се нуждае. Да играем в Европа е важно за нас”, каза още наставникът на Глазгоу Рейнджърс.