Тре Фиори (Сан Марино) и Сант Жулия (Андора) завършиха наравно 1:1 в първи мач помежду си от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както е известно, победителят от сблъсъка между двата аматьорски клуба ще срещне шампиона на България Левски във втория кръг на турнира.

Андорците, които бяха сочени като фаворити, поведоха в резултата в 42-та минута след дузпа, реализирана без проблеми от Шинос.

Второто полувреме на стадиона в Сан Марино започна добре за домакините. В 60-та минута Сант Жулия остана с човек по-малко, след като Муньос бе изгонен с директен червен картон за грубо влизане в краката на играч от Тре Фиори.

Това помогна на домакините и те успяха да стигнат до изравнителен гол в 74-та минута. Автор на попадението бе Андреини, който вкара от близо, след като вратарят на гостите бе избил удар на негов съотборник.

Така двубоят завърши при равен резултат и интригата се запазва за реванша, който ще се играе в Андора след седмица.

Победителят от двойката ще излезе на стадион „Георги Аспарухов” на 15 юли от 19,45 часа, когато Левски ще направи своя дебют в тазгодишното си участие в евротурнирите.