Продажбата на билетите за мача на Лудогорец с Ференцварош в Будапеща стартира в понеделник, съобщиха от клуба. Двубоят от първия квалификационен кръг на Шампионската лига е на 10-ти юли от 20,00 часа местно време. Цената на един билет е в размер на 9 евро.

ПФК Лудогорец разполага с 1273 места в сектора за гости на стадион Groupama Arena.

Продажбата ще се извършва по следния начин:

*За фенове от Разград - плащане на място в евро на клубната база и издаване на ваучер.

* За фенове от България и такива, живущи извън страната - със заявка на мейл tickets@ludogorets.com, предварително плащане по банков път и издаване на ваучер.

Получаване на билетите в деня на мача пред входа на сектора за гости.

Процедурата по издаване на билет чрез заявка на мейл е следната - всеки желаещ да гледа на живо двубоя на трябва да изпрати заявка посредством имейл до tickets@ludogorets.com. На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на ПФК Лудогорец. След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал заявка ще се сдобие с ваучер. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено място за мача. В деня на срещата 10.07.2019 г., ще се заменят ваучерите за валидни билети на стадион Groupama Arena.