Определяният като един от най-мразените треньори на Франция Раймон Доменек изказа мнението си относно качествата на голямата звезда на Барселона Лео Меси. Според наставника, който от седем години не се занимава активно с професията, аржентинецът вече приключва с големия футбол. 

И това идва само дни след мача, в който каталунците съсипаха с 6:1 френския шампион ПСЖ и го отстраниха на осминафиналите в Шампионската лига. В този мач умишлено Меси беше изтеглен по-назад заради новата схема на игра на отбора, но това явно е убегнало на Доменек, който го разтълкува по друг начин. 

"Меси беше най-слаб за Барселона в този мач. Той си играеше в центъра и не тичаше особено. Това го прави само в дните, в които не му се играе. Мисля, че вече приключва с големия футбол", сподели Доменек пред вестник "Екип". След което все пак отдаде заслуженото на звездата. 

"Нормално е вече да играе по този начин, след като е дал толкова много на футбола. Но в този мач той просто липсваше. За разлика от Неймар, който беше невероятен, както и Суарес. Макар че уругваецът трябва да играе с боксови ръкавици", сподели мнението си Доменек. 

Треньорът не е особено долюбван в родината си от Световното първенство през 2010 г., когато заради странните му действия целият отбор на Франция се провали и му организира бойкот. От тогава насам никой не го е търсил за работа и е изпаднал в тотално забвение. Едва наскоро застана начело на аматьорския бретански национален отбор.