Интер – Манчестър Юнайтед – под 2,5 гола

Типично троен мач. Със сигурност най-интересния двубой от този кръг. Може да завърши по всякакъв начин. Юнайтед демонстрира изключително стабилна защита във вътрешното първенство. Интер също, като в последно време не допусна повече от 1 гол. При това положение залог за под 2,5 гола си заслужава.

Атлетико Мадрид – Порто – гол/гол

Атлетико е фаворит поне в първия мач между двата отбора. Въпреки това гостите си имат своите шансове да не загубят мача в испанската столица. В едно съм сигурен, че и двата отбора ще си вкарат гол.

Лион – Барселона – над 2,5 гола

Французите не са били Барса на свой терен. Изиграли са два мача, които завършиха 2:3 и 2:3. Този сезон атомното нападение на „каталунците” ще се пренесе и в Шампионската лига. Двубоят ще завърши с най-малко 3 гола, а за по-смелите може да пробвате и над 3,5 гола.

Арсенал – Рома – 1Х

Представянето на Арсенал във Висшата лига със сигурност не удовлетворява феновете на отбора. „Топчиите” имат шанс да оставят трайна следа в Шампионската лига, но за целта ще се наложи да се справят с „вълците”. Последният сблъсък между двата тима в Лондон бе през 2003-а година и завърши 1:1. Арсенал няма да загуби този мач.

Челси - Ювентус – под 2,5 гола

Двата отбора не са губили в Шампионската лига – Челси като домакин, а Ювентус като гост. Със сигурност обаче и двата клуба няма да рискуват. Ако търсите по-умерен залог разчитайте на по-малко от 2,5 гола в тази среща.

Виляреал – Панатинайкос – гол/гол

Мач, чиито изход също не е ясен. Най-добре е да се пробва за голове на двата отбора или над 2,5 гола. Ако се търси точен знак и ви трябва по-добър коефициент пробвайте на твърдо Х.

Спортинг Лисабон – Байерн – гол/гол

И двата клуба са в удобна позиция за атака на първите места във вътрешните шампионати. Издънките на Байерн в последно време малко натежаха. Немците имат леко предимство, но Спортинг не е за подценяване.

Реал Мадрид – Ливърпул – 1

Последните мачове на Реал в Примера показаха, че „белия балет” навлиза във форма. Дали моментът не е точно за атака на Шампионската лига. 10 гола в 2 мача говорят доста. Ливърпул редува силни със слаби игри, но е твърде вероятно мачът в Мадрид да бъде спечелен от домакините.