Зенит – БАТЕ Борисов – 1

Въпреки повече от отличното си представяне срещу Ювентус в предишния кръг на Шампионската лига, БАТЕ Борисов няма да успее да се противопостави като гост на Зенит. Руснаците все още търсят победата в Европа и най-вероятно ще се поздравят с нея във вторник. Прогноза 1.

Ювентус – Реал Мадрид – Х2

Домакините имат доста проблеми с контузени играчи, което може да се окаже решаващо за крайния изход на мача с Реал Мадрид. Испанският гранд ще търси трите точки срещу „старата госпожа”. Прогноза Х2.

Фенербахче – Арсенал – Х

Арсенал няма да успее вземе всичките три точки от гостуването си на турския Фенербахче и двата отбора най-вероятно ще разделят точката. Прогноза Х.

Байерн Мюнхен – Фиорентина – 1Х

Интересен сблъсък ще се получи между немския шампион и италианския Фиорентина. Германците най-вероятно ще бъдат без Лука Тони, като от началото на сезона показват доста колебливи игри. Италианците ще търсят нещо повече от загуба в Германия и може да стигнат поне до точката. Прогноза 1Х.

Манчестър Юнайтед – Селтик – 1

Селтик не е удобен противник на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига. „Червените дяволи” обаче се намират в отлична форма и най-вероятно няма да имат проблем срещу шотландския гранд. Прогноза 1.

Виляреал – Аалборг – 1

Виляреал няма да има проблем като домакин на датския Аалборг и най-вероятно ще вземе трите точки. Прогноза 1.

Атлетико Мадрид – Ливърпул – Х

Дербито на Група D, в което и двата отбора ще търсят победата. Противниците имат по две победи от два мача. След тази от Барселона, Атлетико допусна нова загуба, от втория местен гранд Реал Мадрид. Ливърпул пък направи поредния обрат в Англия. Прогноза Х.

Базел – Барселона – 2

Първият срещу последният в Група С. Барселона върви уверено в Шампионската лига с две победи, но дали ще успее да се справи като гост на Базел. Прогноза 2.

Интер – Анортозис – 1

Анортозис се оказа голямата изненада на Група B, но няма да успее да се противопостави като гост на италианския шампион, който под ръководството на Жозе Моуриньо, набира скорост с всеки мач. Прогноза 1.

Челси – Рома - 1Х

Рома загуби катастрофално с 0:4 от Интер дербито на Италия този уикенд, докато Челси направи поредния си добър мач в Англия. Играчите на Лучано Спалети ще хвърлят всички сили в Шампионската лига, за да компенсират лошото си представяне на Ботуша, но е по-вероятно да не успеят да се противопоставят на англичаните. Прогноза 1Х.