Всичко е забравено, всичко е простено! Такъв извод можем да си направим за отношенията между Джорджо Киелини и Луис Суарес след мача между Ювентус и Барселона в Торино във вторник вечер. 

Двамата се срещнаха за първи път на терена след случая, който разтърси футболния свят по време на Световното първенство в Бразилия през 2014 г. Тогава уругваецът ухапа по рамото италианския си съперник и получи прозвището си "Канибала". 

Заради тази постъпка Суарес беше наказан да не помирише терен за четири месеца. И мнозина очакваха с нетърпение как ще реагират и двамата след случката почти три години по-късно. Е, реакцията им беше съвсем нормална. 

Те се бяха вкопчили в люта битка по терена, което е съвсем нормално с оглед на позициите, на които играят. Но в един кратък момент, в който камерите ги уловиха далеч от събитията на терена, те се прегърнаха и се поздравиха сърдечно. Така че явно проблем между тях няма. 

Трябва да се отбележи, че Киелини беше един от хората, които се застъпиха за Суарес след суровото му наказание от ФИФА и призова да не го санкционират толкова тежко.