Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не скри огромното си разочарование след отпадането на осминафинал в Шампионската лига, макар и от гранд като Ювентус.

 "За по-малко от три минути допуснахме два гола - две големи грешки - и затова отпадаме," заяви Почетино след 1:2 на реванша и 3:4 общ резултат.

Класен Юве предаде жесток урок на Тотнъм

"И в двата мача заслужаваме повече победата. Гордея се с отбора си. Играхме фантастичен футбол до този първи гол и доминирахме. Естествено, че съм разочарован, но това е част от растежа. Продължаваме напред. Но сме много разочаровани," продължи той.

"Създадохме много положения. Ясно е, че заслужавахме много повече. Във футбола обаче не винаги печели този, който заслужава, трябва да вкарваш голове и да не допускаш.
Ювентус стигна до положение пред вратата ни два-три пъти - не много - но при тяхната класа, една грешка и са вкарали," допълни наставникът.

"Играхме с още един гранд. За нас бе тежко. Но има позитиви за бъдещето. Трябват ни такива мачове и опит, за да могат футболистите да са конкурентноспособни на такова ниво," завърши Почетино.