Потъналият в сълзи от радост треньор на Тотнъм - Маурисио Почетино, говори пред BT Sport след грандиозния успех на своя отбор над Аякс в Шампионска лига. Тимът надделя в реванша в Холандия с 3:2 и с общ резултата 3:3 продължи напред.

"Трудно е да се говори. Емоцията е уникална, благодаря на футбол. Моите играчи са герои. Още преди година казвах, че този отбор е героичен. Втората част беше удивителна. Благодаря на футбола. Без футбола тези емоции са невъзможни. Благодаря на всички, които повярваха в нас. Трудно е да се опише това".

"Когато обичаш футбола, тогава не говориш за стрес и напрежение, а за любов. Показахме, че обичаме спорта и футбола. Беше невероятно. Беше удоволствие да гледам този мач".

"Трудно е да се бориш на това ниво, но съм благодарен, че съм треньор в този момент. Благодарен съм, че съм във футбола и че обичам футбола".

"Всички са герои, но Лукас е супергерой. От първия до последния. Искам да спомена и моето семейство. Посвещавам този успех на тях. Готвим се за следващия мач в неделя, а след това ще мислим и за финала".