Футболистът на Реал Мадрид Пепе заяви, че всички в Кралския клуб са едно семейство. Португалецът изрази становище, че наставникът на тима е като баща за всички и той е глава на фамилията.

„Мисля, че вече се намираме в добър период, но това е нормално, с оглед качеството което притежаваме. Не започнахме добре годината и се постарахме много да сложим в ред нещата“, започна Пепе.

Колкото до това какво е състоянието на Кристиано Роналдо, Пепе сподели: „Роналдо е добре, той е усмихнат. Такъв, какъвто го обичаме ние. На нас ни харесва той е да е щастлив и да предава ентусиазма си на останалите. Ние сме като едно семейство, а Анчелоти е главата и е нашият баща“.

Колкото до успеха над Шалке с 2:0, Пепе сподели: „Остават още 90 минути, които трябва да изиграем на нашия стадион. Ние сме доволни от резултата, който постигнахме и мислим, че можем да повторим титлата си в Шампионската лига“.

Реваншът между Реал и Шалке е на 10-и март от 21.45 часа българско време. Двубоят може да проследите в сайта Gong.bg, както и в ефира на Дарик радио.