Контузените петима играчи в Манчестър Сити вече се чувстват далеч по-добре и огромен процент от тях скоро ще се завърнат на терена. Един от тях - капитанът Венсан Компани - ще бъде на линия още за битката със Севиля в Шампионската лига в сряда. 

Други трима - Фабиан Делф, Гаел Клиши и Давид Силва - ще се върнат на терена след не повече от седмица. По-дълготрайно ще е отсъствието само на Серхио Агуеро, който ще е аут до края на ноември. 

"Венсан беше готов още за мача ни с Борнемут, но реших да му дам малко по-голяма почивка. Александър Коларов също е в сметките ми, въпреки че не се е оплаквал от нещо конкретно, а само общо неразположение."

"Колкото до другите, Агуеро няма да играе минимум в следващия един месец, докато Фабиан Делф, Гаел Клиши и Давид Силва ще ми бъдат на разположение още в началото на другата седмица", сподели чилиецът в навечерието на битката с испанците в Шампионската лига. 

Тази битка е изключително важна за "гражданите", защото те не могат да си позволят още един провал в Турнира на богатите. Пелегрини твърди, че съперникът е разучен много добре. 

"Всички си мислим, че Севиля трябваше да се представи по-добре в първенството. Може би не започнаха много добре, но да биеш Барселона, както го сториха те, не е никак лесна работа. Единствената ни задача е да победим този съперник в сряда, останалото е само статистика, което не е от никакво значение", сподели Пелегрини.