Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини заяви, че Барселона ще изглежда по съвсем различен начин през февруари, когато е първата среща между двата отбора от осминафиналите за Шампионската лига.

„Жребият е много труден. Няма изявен фаворит в двойката. Барселона е един от най-добрите отбори в Европа. Ако ме питате, бих предпочел да не играем срещу Барселона. Жребият обаче отреди това и ще трябва да се справим“, коментира Пелегрини.

„Барселона ще изглежда по съвсем различен начин през февруари“, добави чилиецът.

„Няма фаворит в този сблъсък. Един срещу друг се изправят два много добри отбора“, продължи мениджърът на Манчестър Сити.

„Нямам мнение относно това кой трябва да спечели Златната топка. Прави ми впечатление, че се води голяма медийна война. Радвам се, че Реал Мадрид се намира в много силен етап.“

„Винаги е предимство, когато си домакин на реванша, но това не винаги е от решаващо значение. Ако ме питате, за предпочитане бе да сме домакини в реванша. За мен е по-важно да играем добре и в двата мача. Яя Туре е важен футболист за нас, но ще намерим начин да заличим неговото отсъствие в първата среща“, каза още Мануел Пелегрини.