Гарет Бейл беше героят за Реал Мадрид във финала на Шампионската лига миналата събота, но по всичко изглежда, че повече не му се стои в отбора. Поне такива знаци дава от мача с Ливърпул насам. 

Първо, веднага след мача в прав текст обяви, че ще си тръгне, ако не получи гаранция за повече игрово време. Второ, по време на празненствата с трофея изглеждаше незаинтересован и дистанциран от останалите. А сега даде и трети знак. 

Според източници от съблекалнята на Ливърпул, той е прекарал цялата част от времето между празненствата на терена и награждаването именно в съблекалнята на мърсисайдци, а не в тази на Реал Мадрид. 

Там Бейл си бъбрил с бившия си съотборник в Саутхемптън Адам Лалана, с когото още поддържат близки отношения, разменял и приятелски думи с останалите играчи на "червените". И не дал никакъв знак, че иска да е при останалите си съотборници в мадридския гранд, поне докато не настанало време за официалната церемония. 

След силния завършек на сезона, уелсецът отново попадна в плановете за селекция на големите отбори и нищо чудно да си тръгне от "Сантиаго Бернабеу" в най-скоро време. Цената му вече е над 100 млн. евро.