Реал Мадрид продължи с празненствата по случай спечелената Десета купа на Шампионската лига и в неделя вечер.

В събота в Лисабон, "кралският" клуб триумфира с 4:1 над Атлетико след продължения, и купонът започна веднага в Мадрид.

Феновете дочакаха до сутринта отбора, да донесе купата на площад Сибелес, и след като Серхио Рамос закичи статуята по традиция с шалче на Реал, дойде време за кратка почивка.

Привечер в неделя, всичко започна отначало. Футболистите, треньорският щаб и ръководството посетиха общината и кметството на Мадрид, и накрая акостираха на своя "Сантяго Бернабеу".

ЦЯЛОТО ШОУ ПО УЛИЦИТЕ НА МАДРИД И НА "БЕРНАБЕУ" МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Там феновете се тълпяха с часове, за да споделят с любимците си щастливия момент. Невероятно шоу, продължило над час и половина, спря дъха на всички на стадиона, и хиляди пред телевизорите.

Макети на деветте спечелени преди тази купи от Шампионската лига бяха подредени на специални места, показващи годината и градът на финала. Ефектни светлинни форми допълваха мощните възгласи на водещия на церемонията.

Стадионът притихна за минути, осветяван само от камери и телефони, преди появата на големите герои.

Всеки един от футболистите бе представен индивидуално, докато всички не се изкачиха по специално направена платформа. Естествено, първи на подиума стъпи Карло Анчелоти.

След като показаха под фойерверки и конфети Десетата, Икер Касияс, Серхио Рамос и Кристиано Роналдо казаха по няколко думи.

Най-ефектно обаче бе включването на Анчелоти, който изпя специалната песен за Десетата.

Последва задължителната почетна обиколка на терена, купища снимки, а накрая футболистите бяха придружени и от децата си, като особено внимание разбира се получи петмесечният син на капитана - Мартин Касияс.

Икер и Мартин

източник: Gulliver/Getty Images