Отборът на Наполи завърши 1:1 с РБ Залцбург в домакински двубой от груповата фаза на Шампионска лига и пропусна да си гарантира място на 1/8-финалите на турнира. Младата звезда на Залцбург Ерлинг Холанд откри резултата в 11-ата минута от дузпа, а в края на първата част Лосано оформи равенството, което до края на двубоя остана непроменено. 

В 10-ата минута съдията на срещата - Шимон Марчиняк посочи бялата точка, след като Калиду Кулибали повали свой съперник. С тежката задача се нагърби младокът Ерлинг Холанд, който изпрати топката неспасяемо в долния десен ъгъл и покрай Алекс Мерет. 

 

След гола Наполи се активизира и изпусна няколко страхотни положения за възстановяване на равенството. 

Хосе Кайехон беше в добра позиция, стигайки до центриране от крилото, но ударът му с глава от малкото наказателно поле не бе достатъчно точен и топката отскочи от лявата греда.

По-късно Лоренцо Инсиние също беше близо до отбелязването, след като успешно се отскубна от пазача си, за да засече центриране от страна на Хосе Кайехон, но стреля малко встрани от лявата греда. 

Ирвинг Лосано изтърва невероятна възможност, промъквайки се на дрибъл до границата на наказателното поле, и шутирайки към долния десен ъгъл, но Карлос се справи също толкова добре със спасяването. 

В 33-ата минута отново Инсиние получи добър пас в наказателното поле и стреля, но прати топката далеч над напречната греда.

В крайна сметка, в заключителните минути на първата част именно Инсиние подаде страхотно за Ирвинг Лосано, който го изведе на добра позиция, от която му оставаше само да преодолее вратаря. Лосано стреля рано от границата на наказателното поле и отбеляза красиво в долния ляв ъгъл за 1:1.

Съдията реши да прегледа гола с ВАР, но след проверката индикинра, че голът е редовен.

В добавеното време на полувремето Доминик Собослай пое подаване и бързо проби към вратата, преди да нанесе страхотен удар от границата на наказателното поле, който обаче премина на сантиметри встрани от дясната греда. 

Второто полувреме бе по-постно откъм интересни голови положения. 

Наполи продължаваше да търси победното попадение, но това така и не се случи. 
В 58-ата Лосано връхлетя върху подаване и от границата на наказателното поле опита късмета си със спускащ се надолу удар, но за негово съжаление топката премина точно над напречната греда. 

В 74-ата Инсиние получи прецизно подаване и нанесе далечен удар, но нямаше късмет и фамозното му изпълнение срещна дясната греда.

Последното положение в сблъсъка отново бе на сметката на Наполи, когато Фернандо Йоренте надигра човека си, за да засече високото подаване, но ударът му с глава отблизо премина безопасно встрани от дясната греда. 

Така Наполи остава на втората позиция в класирането с 8 точки, а Залцбург е трети с 4.