Бразилският нападател на ФК Баку Феликс Фелипе Алмейда се закани на Левски. В третия квалификационен кръг на Шампионската лига, азербайджанците ще се изправят срещу „сините” от София. След реванша срещу Екранас, в който футболистът на ФК Баку вкара две попадения, заяви, че се надява да отбележи и срещу Левски.

- Какво ще кажете за мача?

- Всички добре видяхте нашата победа. След такава среща ми се иска малко да си почина, тъй като се губят много сили от емоционално естество.

- А физически сили?

- Вкарахме голове в последния половин час, така че не можем да се оплачем от физиката си.

- В края на първото полувреме направихте невъзможното, като пропуснахте на празна врата.

- При всички нападатели се случват подобни неща – да пропуснеш на празна врата. Разбира се, че се разстроих, но успях да се съвзема с помощта на момчетата и треньора. Благодаря за пасовете, защото ако не бяха те, нямаше как да вкарам две попадения.

- Вече реализирахте три гола в Шампионската лига. Ще продължите ли в този дух и срещу Левски?

- Би ми се искало. Българите са по-силни от Екранас, но мисля, че е по силите ни да ги победим. Ако играем така, както срещу Екранас, можем да разчитаме на благоприятен изход.

- Това беше първият ви мач в Баку – очаквахте ли толкова много хора на мача?

- Предупреждаваха ни за това, че трибуните ще бъдат пълни, но феновете създадоха невероятна атмосфера. Играхме в такива условия – страхотно удоволствие. Нека нашите фенове да повторят същото срещу Левски, а ние ще се постараем да не ги разочароваме.