Пaри Сен Жермен разпиля със 7:2 гостуващия Макаби Хайфа в мач от петия кръг на група "Н" в Шампионската лига и подпечата мястото си в следващата фаза на турнира. По два гола вкараха Килиан Мбапе (32, 64) и Лионел Меси (19, 45), разписа се и другата звезда на парижани - Неймар (35). Другите попадения бяха на Карлос Солер (84) и автогол на Шон Голдберг (67). И двата гола за гостите отбеляза Абдулайе Сек (38, 50).
Звездното трио на ПСЖ в лицето на Меси, Неймар и Мбапе превърна мача в истинско шоу за радост на своите фенове на "Парк де Пренс". 
 
Първият много добър шанс за домакините се откри в 9-ата минута, когато Фабиан Руис стигна до една топка в наказателното поле, но изстрелът му премина покрай гредата. Още в 18-ата минута Килиан Мбапе се пребори за топката и пусна към Лионел Меси, който с лекота откри резултата - 1:0. Парижани продължиха да натискат и логично стигнаха до втори гол в 32-ата минута. Негов автор бе Мбапе, който получи страхотен пас от Неймар и не сбърка за 2:0. Три минути по-късно и бразилецът се разписа, този път асистенцията бе на Меси. 
 
Гостите върнаха едно попадение в 38-ата минута чрез  Абдулай Сек, който засече центриране от статично положение - 3:1. В последната минута на първото полувремето фамозна комбинация бе завършена от Меси, който с удар от  дъгата пред наказателното поле направи 4:1.
 
Играчите на Макаби Хайфа успяха да достигнат до нов гол на Абдулай Сек в 50-ата минута. Той засече с глава центриране от корнер, възползвайки се от разсеяната игра в защита на домакините. Това не смути звездите на ПСЖ, които продължиха да се забавляват на терена. В 64-ата минута Килиан Мбапе с прецизен удар с десния крак покачи на 5:2, а три минути пас към Неймар бе пресечен от Голдберг в собствената му врата за 6:2. Пет минути преди края Карлос Солер с шут по земя оформи крайното  7:2.