Дуван Сапата смята, че Аталанта може да „нарани” Ливърпул, ако италианците играят обикновения си стил на игра. 29-годишният нападател има три гола вече в групите на Шампионската лига и смята, че липсата на Върджил ван Дайк няма да улесни работата на нападателите на бергамаските.

„Те имат отсъстващи, но това нищо не значи, тъй като са достатъчно силни. Всеки играч от този отбор има опит и ще бъде много трудно. Наясно са как играем в нападение. Трябва да бъдем „гладни” в мача. Нужно е да мислим за всеки детайл, да спечелим”, коментира нападателят.

„Няма да бъде лесно. Последният сезон станаха шампиони в Англия, преди две години взеха Шампионската лига. Те са изключително добър отбор. Няма да им бъде лесно и на тях, тъй като можем да ги нараним, ако играем нашата игра. Всички мачове са важни за нас и не можем да избирам приоритетно мачовете. След това ще мислим за Интер. Всяка година е възможност, говоря индивидуално. Миналата година бях аут за тези мачове, но сега искам да се представя добре”, завърши Дуван Сапата.