Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира самочувствие на пресконференцията преди утрешния реванш с Ливърпул от 1/4-финалите в Шампионска лига. Първият двубой завърши с победа 3:1 за Белия балет, а френският специалист бе категоричен, че отборът му ще търси нов успех на английска земя.
 
“Изразходвахме много сили в първия мач с Ливърпул, а след това и срещу Барселона. Изтощени сме, но няма да се пестим. Дошли сме, за да спечелим и няма да правим сметки”, закани се Зизу.  
 
Той заяви още, че не се притеснява от отсъствието на много играчи заради контузии.
 
“Трудностите ни обединяват, а това показва характера ни в този необичаен сезон. Мнозина от футболистите отсъстват, но ще се подготвим с тези, които имаме. Със сигурност ще ни бъде трудно, но ще продължим да се борим с всички сили”, продължи Зидан. 
 
Треньрът отказа да отговори дали предпочита Шампионската лига пред Ла Лига, както и дали Килиан Мбапе ще играе в Реал Мадрид.
 
"Мислим едиствено за предстоящия мач, а той е с Ливърпул. Друго не ни интересува. Искаме да класираме за полуфиналите. За Мбапе не знам какво да кажа. Има толкова много информации за идващи и напускащи футболисти, че дори не мога да ги запомня. Мбапе е страхотен футболист. Такива като него винаги са добре дошли в Мадрид. Да видим какво ще се случи през следващия сезон”, многозначителен бе Зизу.