Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че Иско му харесва много. Той подчерта, че футболистът подобрява своето представяне през последните седмици. Зидан не изключи възможността Гарет Бейл да пропусне и двете срещи с Тотнъм от Шампионската лига. Уелският национал е с травма на лявото бедро и със сигурност няма да е на линия за утрешния двубой с бившия му тим.

„Не мога да кажа точна дата за завръщането му. Ще трябва да почакаме и да видим. Знаем, че той иска да се върне в игра по възможно най-бързия начин. Със сигурност не мога да кажа, че ще е готов за гостуването в Лондон. Надявам се да е, но няма как да знаем“, коментира Зидан.

„През последните месеци Иско подобри изключително много своето представяне. На мен ми харесва много“, добави треньорът на Реал Мадрид.

„Доволен съм, че Кристиано вкара в Ла Лига. Той работи много и заслужено вкара. Кейлор Навас тренира с нас, вече няма проблеми, но утре ще вземем решение дали ще започне титуляр“, продължи французинът.

Кейлор Навас се завръща в игра за Реал Мадрид

„Предстоят ни два мача срещу Тотнъм и първият финал е утре. Надявам се, че ще спечелим. Важното е да се получи хубав мач за феновете“, каза още Зинедин Зидан.