Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да придава кой знае какво значение на неочакваното 0:1 срещу Базел в Шампионската лига. Швейцарците постигнаха едва втората си победа срещу английския колос, като този път тя дойде с попадение в предпоследната минута от редовното време.

Базел препарира Манчестър Юнайтед в края

За гола сериозна грешка допусна Дейли Блинд, който не покри навреме Михаел Ланг и така позволи на халфа да засече подаването на Раул Петрета.

„Загубихме, защото през първото полувреме трябваше да водим с 5:0, но не успяхме да вкараме нито един гол въпреки огромната си доминация”, анализира Специалния.

„Имаше огромни периоди през първата част, в които изглеждаше невъзможно да не победим в този мач. Смятам, че през второто полувреме като цяло бяхме окей, мачът вървеше към 0:0, но те стигнаха до този късен гол.”

„Не е честно Блинд да вини себе си за попадението. Той направи много позитивен двубой. Трябва да виним всички на терена, защото пропуснахме толкова много положения. Няма нужда да печелим финалния мач в групата, нямаме нужда дори от реми, но очевидно ще търсим победата в него”, заяви Жозе по повод предстоящото домакинство срещу ЦСКА Москва.