Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо очаква звездата на Ювентус Кристиано Роналдо да играе с пределна мотивация тази вечер, когато двата клуба се изправят един срещу друг в груповата фаза на Шампионската лига. Португалският специалист заяви, че неговият сънародник винаги е пазил само най-топли чувства към бившия си тим, но ще бъде безкрайно амбициран да се разпише на „Олд Трафорд”.

За първи път от 5 години насам петкратният носител на „Златната топка” ще посети „Тетъра на мечтите”. Последната му подобна визита датира от сезон 2012/2013, когато с Реал Мадрид Кристиано стигна до победа 2:1 в елиминационната фаза. Именно той вкара победния гол за „белия балет”.

„Бяхме заедно в Реал Мадрид, когато за последно той игра тук. Беше елиминационен мач, а аз знам много добре колко много той обича Манчестър Юнайтед. Знам също така колко много искаше да спечели на този стадион и да вкара на бившия си отбор”, заяви Специалния.

„Той вкара и Реал Мадрид победи. Така че днес ни счака още от същото. Феновете ще засвидетелстват уважението, което той заслужава. Той ще им отвърне по същия начин. Знам, еч той наистина обожава този клуб, но когато топката започне да се търкаля, мисълта му е съсредоточена само върху победата”, допълни Моуриньо.