Звездата на Валенсия Карлос Солер призна, че всички са били бесни от попадението на Маруан Фелаини за Манчестър Юнайтед, което донесе ключовата победа 1:0 над Йънг Бойс и класиране за елиминациите в Шампионската лига.

Утре вечер „червените дяволи” гостуват на „прилепите”, като ще се опитат да постигнат победа, която би им дала теоретичен шанс за първото място в група Н (за целта е нужно лидерът Ювентус да не спечели в Швейцария). Нагласата на Юнайтед можеше да бъде много по-различна, ако Фелаини не бе осигурил драматичната победа на „Олд Трафорд”. Повторенията показаха, че неговото попадение в заключителните секунди срещу Йънг Бойс обаче стана възможно, след като белгийският национал си поведе топката с ръка точно преди да стреля.

„Не мисля, че само този гол ни попречи да имаме шанс за класиране, но е факт, че игра с ръка имаше”, заяви Солер. „Това са неща, които не зависят от нас.”

„Очевидно всички бяхме много бесни със ситуацията, но не можем да я променим, затова гледаме напред.”

В сряда вечер Хуан Мата ще се върне на „Местая”, а за Солер той  представлява идол от дните, когато настоящият ас на „лос че” си е пробивал път през юношеските и младежките формации. „Когато играех в академията като хлапе, Хуан беше в клуба и действаше на същата позиция, на която и аз. Затова се стараех да му подражавам. В първия мач си разменихме фланелките и това завинаги ще остане скъп спомен за мен. Много пъти съм го гледал на „Местая”, а сега да се изправя срещу него там ще бъде наистина хубаво”, допълни 21-годишният Солер.