Половинката на футболиста на Тотнъм Лукас Моура – Лариса Саад – отправи трогателни думи към любимия си след паметния полуфинал в Шампионската лига срещу Аякс. Моура наниза три гола за ремито 3:3 на „Йохан Кройф Арена“ и така класира „шпорите“ за финала.

Лариса бе особено емоционална в съобщението, което публикува в профила си в една от социалните мрежи. Тя не спести суперлативи по адрес на бразилския халф.

„Не може да се обясни това, което чувствам! Не мога да опиша колко голямо възхищение изпитвам към теб! Не мога да спра да благодаря на Бога, че бдеше над теб и семейството ни. Само Бог знае през какво си минал, за да стигнеш дотук. Ти заслужаваш всичко това, който те познава, знае това. Благодаря ти, Боже мой! Благодаря, благодаря, благодаря! Прекрасни, Боже! Мадрид, идваме!“, написа Лариса в профила си в една от социалните мрежи, като добави и хаштагове „хеттрик“ и „финал на Шампионската лига“.

На финала Тотнъм ще спори с Ливърпул, който обърна Барселона от 0:3. Мърсисайдци победиха с 4:0 на „Анфийлд“ и така си гарантираха място в решителната битка на „Уанда Метрополитано“.

Новият носител на Купата с големите уши ще бъде определен на 1 юни.

Бербатов като фен: Не можех да повярвам какво се случва

Сълзите на един щастлив треньор

Английски финал в Европа - за трети път в историята