Футболистите на Ливърпул определено се позабавляваха дружно на гърба на Мохамед Салах, докато тимът летеше за предстоящия си лагер в испанския курортен град Марбея. Полузащитникът Алекс Окслейд-Чембърлейн бе човекът, който показа на „червените” фенове по целия свят как „Краля на Египет” запълва времето си по време на полета – със спане на пода.

Днес целият тим на мърсисайдци се събра за пътуването до Иберийския полуостров, където ще протече тяхната подготовка за финала на Шампионската лига срещу Тотнъм. Двубоят ще се играе на 1 юни (събота) в Мадрид.

Очевидно седалките на самолета не предложиха на Мо Салах очаквания комфорт, затова 26-годишният нападател реши да се усамоти на пода в едно от отделенията. За лош негов късмет избраното място беше точно зад седалката на Чембърлейн, който е известен като един от големите шегаджии в съблекалнята.

Оттам нататък Салах се превърна в атракция и повод за редица образователни вмятания, като например, че „и египетските крале също се нуждаят от сън”. На мерника на Чембърлейн попадна и бранителят Деян Ловрен, който е най-близкият до Мо Салах от целия тим. Английският футболист отбеляза, че без своя авер хърватинът изглежда загубен. „Има и други момчета в тоя отбор”, заяви Чембърлейн.

А за да разберете какво се случва с "Краля на Египет", когато го събудиш, гледайте видеото по-долу: