Тази вечер даваме началото на груповата фаза на Шампионска Лига. Най-силният европейски клубен турнир се завръща с изключително интригуващи срещи, а още по-хубавото за всички е, че по трибуните ще има фенове, нещо, което през миналата година не бе така, заради пандемията от коронавирус. Сега обаче фенове ще има по всички стадиони на стария континент, а в един от най-интересните мачове  в днешната програма, Виляреал приема Аталанта. Очакванията са за страхотен мач с много попадения, а носителят на трофея от Лига Европа, сега ще се опита да се представи достойно и при най-силните.

Наставникът на „жълтата подводница“, Унай Емери  сподели вълнението си преди предстоящия двубой  и разкри,  че се надява на истински спектакъл на терена.

„Мисля, че ние и Аталанта доста си приличаме. Те израснаха много през последните години, същото направихме и ние. Смятам, че се срещат два страхотни тима, които обичат атрактивния и резултатен футбол. Ще стане чудесен мач и е наистина вълнуващо да започнем участието си в Шампионската лига с мач пред нашите фенове. Целите са силно представяне и по възможност да излезем от групата. Ясно е, че Манчестър Юнайтед и Аталанта са фаворити в  нашата група, но ние също имаме доста добри  шансове“, завърши Емери.