Във вторник вечер футболният фен отново ще бъде зарадван с футбол с марка Шампионска лига.

Започват реваншите в осминафиналите на най-големия европейски клубен турнир, а още в първия ден ще станем свидетели на шоуто между Пари Сен Жермен и Реал Мадрид.

Парижани посрещат "белия балет" на "Пари Сен Жермен" и ще трябва да се потрудят доста, ако искат да изпълнят амбициите си и да отстранят шампиона от последните две години.

Задачата е много трудна, след като в първия мач Кристиано Роналдо и компания победиха с 3:1. А тя се утежнява още повече от факта, че ПСЖ ще бъде без голямата си звезда Неймар, който е извън сметките за дълго заради контузия.

Френският гранд се справи перфектно в груповата фаза, но на "Сантяго Бернабеу" Реал демонстрира голямата си класа в най-важния момент.

Загубата в Мадрид бе единствената за тима от Париж в последните му 11 мача като в същото време тимът е реализирал три или повече гола във всеки от последните си осем домакински двубоя. В отсъствието на Неймар, тимът ще разчита за голове на Единсон Кавани и Килиан Мбапе. Анхел Ди Мария пък ще трябва да замести бразилеца.

През уикенда и двата отбора записаха победи - 2:0 за ПСЖ като гост на Троа и 3:1 за Реал в Мадрид срещу Хетафе.

Двубоят започва в традиционния час 21,45 и ще бъде следен в GONG.BG.

Ето какво казаха и двамата треньори преди двубоя:

Зидан: Трябва да очакваме неочакваното

Вероятни състави:
ПСЖ: Ареола; Дани Алвеш, Маркиньос, Тиаго Силва, Курзава; Верати, Тиаго Мота/Диара, Рабио; Мбапе, Кавани, Ди Мария.
Реал Мадрид: Навас; Карвахал, Рамос, Варан, Марсело, Каземиро, Ковачич, Иско; Бейл, Бензема, Роналдо.

В другия мач по същото време Ливърпул приема Порто. След 5:0 за мърсисайдци в Португалия обаче интригата не е особено голяма.