Старши треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцкий вярва, че тимът му все още има шансове да продължи напред в Шампионската лига. ЦСКА гостува на Манчестър Сити в Англия в четвъртия кръг на груповата фаза на турнира. Руският отбор има една точка и е на дъното в класирането в група Е, а Манчестър Сити е на трета позиция в 2 точки.

Победа на ЦСКА Москва ще върне руснаците в играта за осминафиналите. Екипът на ЦСКА носи и българският национал Георги Миланов.

„Очевидно Байерн е фаворит в нашата група, но ние също имаме шансове да продължим напред. Прогнози може да има на хартия, но тепърва предстои да видим как ще се развие надпреварата в групата”, сподели Слуцкий.

Отборът на ЦСКА Москва не е печелил в Англия в предишните си пет мача. Двата тима завършиха при равенство 2:2 в първата среща между двата състава. Това пък ще е четвъртият мач между тези съперници в рамките на 12 месеца.

Защитникът Василий Березуцки пък сподели, че Манчестър Сити ще има домакинско предимство, защото ще играе пред собствените си фенове, но ЦСКА ще се опита да даде сериозен отпор, за да спечели точки.