Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид тренира тази сутрин на „Валдебебас“ в отсъствието на капитана си Карим Бензема, който продължава да тренира сам с една единствена цел: да бъде готов за гостуването си на Пари Сен Жермен идния вторник, 15 февруари, в първия 1/8-финален двубой от Шампионската лига на „Парк де Пренс“.

Преди това „кралете“ гостуват и на Виляреал в първенството, но „белите“ няма да рискуват с пускането му в игра в този двубой. Този вторник френският нападател проведе бегови упражнени на „Валдебебас“ и след това проведе занимания заедно с физиотерапевтите на тима.

В Реал не искат да поемат никакъв риск с Бензема, който има 24 гола или повече от 30% от отбелязаните голове на отбора през този сезон. Той не е напълно изключен за гостуването на Виляреал, но присъствието му на стадион „Ла Серамика“ е под въпрос. Ако успее да направи пълна тренировка с останалата част от групата, той може да бъде включен в състава и може дори запише няколко минути, за да навлезе във форма.

Този, който е може да се завърне в игра още този уикенд, е Ферлан Менди, който този вторник проведе част от сесията с останалата част от групата и може да запише минути срещу Виляреал. Във всеки случай, както в ситуацията с Бензема, няма да се поемат никакви рискове с левия бек.