Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд обяви, че клубното ръководство вярва, че отборът прогресира под ръководството на Оле Гунар Солскяер.

Според него „червените дяволи“ са покорили „много върхове“ в последната година и собствениците ще продължат да подкрепят мениджъра по време на летните трансферни прозорци.

„Това, което се случва на терена, е големият ни приоритет. Въпреки че нищо не е същото без феновете на стадиона, видяхме много върхове от последната ни среща през април досега. Записахме онази серия от 14 мача без загуба, благодарение на която завършихме на трето място, и постигнахме големи победи срещу ПСЖ и РБ Лайпциг при завръщането ни в Шампионската лига. Разбира се, осъзнаваме, че имаме още много работа, за да постигнем постоянството, което е нужно за това да се печелят трофеи. Но позитивните знаци  се виждат на терена и тренировъчното игрище. Те засилват вярата ни в прогреса, постигнат от Оле, неговия екип и играчите“, заяви Уудуърд по време на форума на феновете на Манчестър Юнайтед.

„Казах на тази среща през април, че оставаме ангажирани към процеса по подсилването на състава, опитвайки се да сме дисциплинирани по време на пандемията. С трансферите, които направихме пред лятото, похарчихме нетно над 200 милиона евро за нови попълнения от лятото на 2019-а досега. Това е повече от всеки друг голям европейски клуб през този период. Ще продължим да подкрепяме Оле с дългосрочен план за подсилване на отбора, фокусиран върху летните трансферни прозорци“, допълни още Уудуърд.