Томас Тухел все още не е сигурен относно това дали ще може да използва Ромелу Лукаку срещу Ювентус, но настоя, че сините трябва да победят „Старата госпожа“.
Челси приема отбора на Масимилиано Алегри на „Стамфорд Бридж“ утре вечер в ключов сблъсък за определяне на победителя в група H. Торинци вече се класираха за елиминациите, докато Челси се нуждае от една точка в последните два мача.

Лукаку е извън игра заради контузия в глезена от един месец, но може да се завърне срещу "бианконерите".

„Още не съм сигурен за Лукаку. Той изглеждаше добре на тренировка вчера, ще видим как ще се чувства. Жоржиньо абсолютно е добре. Кай имаше проблем с подколенното сухожилие, така че имаме известни съмнения и за него.“, каза Тухел на пресконференция преди мача, цитиран от Football London.

Белгиецът игра в предишната среща в Торино през септември, но не успя да намери мрежата. Той е отбелязал само един гол в седем мача с Интер и Манчестър Юнайтед срещу „черно-белите“.

Наставникът на лондончани бе помолен да говори и по-друга гореща тема от последните дни – уволнението на Оле Гунар Солскяер. Носителите на Шампионска лига се изправят срещу „червените дяволи“ през уикенда.

„Не мислим за Ман Юнайтед. Ние сме заети с играта на Ювентус и няма да коментирам треньорските решения на други клубове", каза германският тактик.