Юрий Вернидуб свърши перфектно работата си, постигайки най-паметната победа в клубната история на Шериф - 2:1 над Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу".

Другата важна задача за наставникът снощи обаче е била прелюбопитна. Тя се състояла в това да вземе фланелката на Лука Модрич за внука си, който е огромен фен на хърватския полузащитник. Детето искало да се похвали с оригиналния екип на Реал Мадрид пред другите деца в училище.

 

 

 

"Модрич ми подари пред съблекалнята фланелката си. За внука ми е, чийто идол в момента е Лука Модрич. Но връзката стана благодарение на вратаря Андрей Лунин, с когото работих в Зоря Луганск. След това Реал го купи от Зоря. Обадих му се и поисках да ми съдейства. Лунин се е разбрал с Лука Модрич, който ме чакаше в коридора и ми предаде фланелката за моя внук", разказа украинският специалист, след като журналистите го видяха с фланелката в ръка и го попитаха откъде я има.

Както е известно, Шериф шокира футболния свят, след като победи с 2:1 „Белия Балет“ и с 6 точки оглавява група D на Шампионската лига. Третото им препятствие в средата на октомври е италианският шампион Интер.