Мениджърът на Шахтьор Донецк Марино Пушич поздрави футболистите си след победата с 1:0 над Барселона в груповата фаза на Шампионската лига.

"Момчетата свършиха страхотна работа. Както обичам да казвам - можеш да атакуваш, ако можеш да се защитаваш добре. Всичко започва с това да влагаш много енергия в защита", коментира Пушич.

"Отборът се представи на ниво във всички аспекти на играта. Момчетата бяха много активни през цялото време. Това исках да видя - кураж, а те се справиха добре и с топката, и без нея", добави 52-годишният хърватски специалист.

"Обичаме атакуващия стил и имахме няколко добри моменти, но организацията на играта е на първо място. Ако допуснеш лесен гол на това ниво, няма големи шансове, че ще победиш. Ние работихме върху това, футболистите реагираха изглючително добре и съм много щастлив", допълни той.

"Правим всичко стъпка по стъпка и оставаме смирени. Чака ни важен мач от вътрешния шампионат. Днес ще празнуваме, но от утре се концентрираме върху предстоящия двубой", завърши Марино Пушич.