Смесени чувства владееха наставника на Рома Еузебио ди Франческо след реванша с Ливърпул от полуфиналите на Шампионската лига. Според него, момчетата му са изиграли почти перфектен мач, но са подарили два гола на съперника. 

"Вълците" надделяха с 4:2, въпреки че губеха с 1:2 до почивката. И в крайна сметка само един гол не им достигна, за да вкарат мача в продължения и да сътворят един от най-великите обрати в Шампионската лига. 

"Благодаря на момчетата, защото те направиха нещо невероятно. Искам да ви уверя, че е много трудно и коства много усилия да се върнеш в мача, по който го направихме ние, особено след като им подарихме два гола."

"И все пак направихме почти перфектен мач. Точно този сблъсък трябва да ни увери, че можем да се представяме равностойно на такова ниво в Шампионската лига и да продължим в същия дух."

"Наистина съм повече от доволен от израстването ни в психологически план и че никога не се предаваме, но има още дълъг път пред нас. Само можем да ставаме по-добри", заяви Ди Франческо веднага след мача.