Наставникът на Монако Ади Хютер знае, че победата на неговия тим над Барселона малко преди началото на сезона няма да има никакво значение, когато двата отбора се срещнат утре на старта на Шампионската лига. В сблъсък за трофея "Жоан Гампер" през август монегаските спечелиха с 3:0.

"Не можем да взимаме този мач като отправна точка. От тогава те спечелиха пет поредни мача и вкараха 17 гола. Знаем, че тогава някои основни техни играчи бяха контузени, но сега са в отлична форма. Оценявам работата на Ханзи Флик, но ние имаме вярва в себе си и също направихме отличен старт на сезона", коментира Хютер.

Наставникът говори и за Роберт Левандовски, който има 12 гола в 11 мача срещу неговите отбори в Бундеслигата: "Познавам Левандовски много добре. Той отбеляза 12 гола в 11 мача срещу нас. Като вземем предвид възрастта му, невероятно е да се види колко добре се поддържа. Не е лесно да се защитаваш срещу Барса. Трябва да го правиш като отбор, защото не трябва да се справяш само с Ламин Ямал, но също с Рафиня, Левандовски, Феран Торес".