Футболистите и привържениците на Тотнъм дочакаха така бленуваната новина за завръщането си на напълно реконструирания „Уайт Харт Лейн”. Вчера „спорите” обявиха, че през април ще изиграят първия си официален мач на новото супер-модерно съоръжение.

Това трябваше да се случи още през септември миналата година, но пробивите в сигурността на стадиона, се оказаха сериозен проблеми откриването му бе отложени с месеци.

До края на март ще се проведат две тестови събития, които трябва да гарантират, че всичко вече е наред и могат да се провеждат мачове от най-високо ниво.

Разбира се, от клуба веднага започнаха да рекламират новото си бижу, а една от рекламите засегна сериозно градските съперници на Тотнъм. На различни места в английската столица се появиха рекламни пана, на които пише, че стадионът на Тотнъм е единственото място в Лондон, където феновете могат да наблюдават мачове от Шампионска лига.

Тотнъм остана единствения лондонски тим в ШЛ, след като в осминафиналите тимът на Маурисио Почетино отстрани Борусия Дортмунд с общ резултат 4:0. Челси и Арсенал пък отдавна се сбогуваха с най-комерсиалния клубен турнир и вече се борят в Лига Европа.