Стар познайник на Реал Мадрид ще свири осминафиналния реванш от Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен, гласи информация на УЕФА. Става дума за Феликс Брих, който ръководи последния финал в турнира на богатите, който бе спечелен от Кралския клуб. Тогава момчетата на Зинедин Задан подчиниха Ювентус с 4:1.

Ответната среща между французите и испанците е на 6 март на „Парк де Пренс“ от 21.45 часа. След първия двубой на „Сантиаго Бернабеу“ действащият носител на трофея има аванс от 3:1.  

От ПСЖ пак се оплакват от съдийството на мача с Реал: Това е липса на уважение към Париж, към Франция

Роденият през 1975 година Брих е международен съдия от 2007 година насам. Може да свири на най-високо ниво от сезон 2009/10. Очаква се Брих да бъде сред топреферите на предстоящия Мондиал в Русия.

Същевременно бе обявен и арбитърът за другия осминафинален реванш в най-апетитната клубна надпревара на Стария континент, който ще се играе на 6 март.  Феликс Цвайер ще свири Ливърпул – Порто. „Мърсисайдци“ взеха комфортен аванс от първата среща, след като се наложиха с 5:0. Битката на „Анфийлд“ също е с начален час 21.45.

Феликс Цвайер

източник: БГНЕС