Наставникът на Интер Лучано Спелети сподели, че обратът срещу Тотнъм от 0:1 до 2:1 на "Джузепе Меаца" в първи мач от група В в Шампионската лига го е направил изключително щастлив.

Пет минути преди края на редовното време миланският гранд губеше с 0:1 от "шпорите" след гол на Кристиан Ериксен, но с попадения на Икарди (86') и Матиас Весино (90+2'), обратът бе осъществен за около шест минути.

"Начинът, по който се върнахме в мача, ме прави изключително доволен. Видяхме как феновете отпразнуваха победата, а и много добре знае какво значи тя за тях. Ние непрекъснато търсехме атаката, и винаги опитвахме да бъде зад тях, така че се представихме прекрасно", сподели Спалети пред Sky Italia.

"Този резултат ще ни даде повече увереност в собствените сили за работата, която вършим. Да имаме играчи като Икарди е фундаментално за головете, от които се нуждаем. Той е страхотен професионалист и той не е играч, който бяга от отговорност. Имаме и други страхотни играчи, така че трябва да се научим да печелим без Мауро. Не можем да имаме същата единадесеторка непрекъснато.

"Имаше дистанция между Икарди и Наинголан, така че им оставяхме пространства. Кондиционното състояние на Раджа не е най-доброто възможност, често губехме наивно топката", добави той.