Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че Кристиано Роналдо за пореден път е демонстрирал психическата си устойчивост с отбелязването на победния гол в добавеното време при успеха с 2:1 над Виляреал в Шампионска лига. Солскяер обаче определи вратаря на тима Давид Де Хеа за Играч на мача.
 
"Кристиано е силен психически и концентриран през целия мач. Видях го как се настройва цял ден за мача. Той е правил това толкова много пъти в своята кариера. Преди месец в мача на Португалия срещу Ирландия, той пропусна дузпа, почти не пипна топката цял мач и в последните минути вкара два гола и донесе победата на своя отбор. Когато се озове на стрелкова позиция - това е гол. Той е много добър реализатор.
 
За щастие имаме най-добрия вратар в света. Давид беше фантастичен в този мач. Той имаше труден период през лятото след финала в Лига Европа, не игра на Европейското, но се върна твърдо решен да си върне формата. В този мач той ни спаси. Трябва да бъдем реалисти и да го признаем", каза Солскяер.