Старши треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари заяви, че иска неговите футболисти да изиграят мача срещу Аякс като дерби.

„Серхио Рамос има страхотен характер. Той е нашият лидер. Не е лесно във всеки един мач да бъдеш на върха на своите възможности, но той го умее“, сподели Солари.

Треньорът на Реал Мадрид заяви, че не знае дали срещу Аякс ще заложи на Серхио Регилон или на Марсело.

„Марсело е голям футболист. Той е нашият втори капитан, емблемата на клуба. Той винаги поставя Реал Мадрид пред всичко останали. Тренира много добре, както всички останали футболисти. Във футбола мачовете следват един след друг. Предстои ни много важен мач срещу Аякс. Шампионска лига винаги е бил много важен турнир за нас. Играем като гости и ще направим всичко необходимо, за да постигнем добър резултат. Всички футболисти са подготвени за всеки един мач“, добави наставникът на „кралете“.

„От този стадион имаме страхотни спомени. Надявам се, че ще продължим тази тенденция. Много сме концентрирани и ще подходим с голямо уважение срещу Аякс, който е отбор с голяма история и много добро настоящие. Ние ще играем с висок дух и ще се стремим да се представим по същия начин, както в последните мачове“, допълни аржентинецът.

„Искам да изиграем предстоящия мач като дерби. Това е моето желание“, каза още Солари.