Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг знае, че неговият тим ще влезе в сблъсъка с Юве за ШЛ с необходимата увереност след успеха над Борнемут (2:1).

Маркъс Рашфорд бе точен за „червените дяволи” дълбоко в добавеното време, за да донесе трите точки на тима си след пълен обрат на „Виталити Стейдиъм”. Сега отборът на Жозе Моуриньо е в серия от две поредни победи, след като загуби за последно именно от Ювентус на „Олд Трафорд” с 0:1. Въпреки това Смолинг е убеден, че Юнайтед ще атакува яростно италианския шампион в Торино.

„Смятам, че успехът срещу Борнемут ще ни подтикне да играем все по-активно напред. Знаем, че се намираме в много тежка седмица, но можем да я изкараме с положителни резултати. Тогава ще счетем, че месецът ни е бил добър”, сподели Смолинг пред медиите.

„Можем да вземем второто полувреме от Борнемут в Торино в нападението си и тогава ще имаме по-добро представяне от първата част от мача в лигата. Трябва да намерим начин да вземем това представяне и да го приложим във важните мачове. Тогава ще имаме добри шансове да излезем като победители от срещата”, завърши бранителят.

Юнайтед е втория в група Н в ШЛ с четири точки. На две точки зад английския тим е Валенсия.