Неймар изигра пълни 90 минути, когато Пари Сен Жермен загуби от Байерн Мюнхен на "Парк де Пренс" във вторник, като Кингсли Коман отбеляза единственото попадение в мача. Вместо да се върне в хотела на отбора, за да се отпусне, Неймар се отправи към хотел "Hyatt Regency" в Париж, за да участва в покер турнир, преди да се отбие в МакДоналдс, за да задоволи глада си.

Неймар е партньор на "PokerStars" от 2014 г., така че изпълняваше споразумението си за спонсорство там, но думите на съотборника му в ПСЖ Килиан Мбапе изглежда не бяха чути, когато става въпрос за хранителните му навици.

"Нашите играчи трябва да са в добро здраве за реванша. Всеки трябва да се храни и да спи добре. Ще работим, ще върнем всички и ще стигнем там, за да се класираме", сподели Мбапе.

ПСЖ, който инвестира сериозно в попълнения на суперзвезди в опит да се сдобие с трофея от Шампионската лига, ще получи възможността да преодолее пасив от един гол в срещата си с Байерн от 1/8-те, когато се отправи към "Алианц Арена" на март 8.