Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне остана доволен от равенството 2:2 със Селтик в Шампионската лига. Той похвали играчите си за себераздаването, като заяви, че с малко повече смелост те са можели и да ликуват след мача.

"Много съм доволен от представянето на отбора. Играхме мача, за да го спечелим през второто полувреме. През първото те играха по-добре и стигнаха до голове с първите си два удара, което постави срещата така, че да не можем да играем по начина, по който искахме. Говорихме на полувремето и казахме, че трябва да играем смело, с превъзходство, с атаки, създавайки голови положения. И ние го направихме. Можехме да го спечелим с такава смелост. Тръгвам си от мача щастлив с моя отбор", смята Симеоне.

Той специално похвали играчите, които влязоха като резерви и промениха хода на мача.

"Йоренте се справи много добре, когато влезе. Така направи и Корея, който добави много в атаката в последната част на мача. И Рикелме направи много добро второ полувреме със скоростта си в своята зона от терена, където страдахме през първото полувреме. Целият отбор направи добро второ полувреме и това е пътят напред в Шампионската лига", добави аржентинецът.