Време е отново за Шампионска лига! Най-престижният клубен турнир се завръща с мачовете от четвъртия кръг на груповата фаза, като във вторник вечер ще се изиграят поредните осем страхотни двубоя от четири различни групи.

В група „E“ един срещу друг се изправят Атлетико Мадрид и Селтик, както и Лацио – Фейенорд, а двете срещи стартират в 22:00 часа. Класирането е доста завързано, след като нидерландците водят с шест точки, докато „дюшекчиите“ са втори с пет пункта. Римските „орли“ обаче не са много назад и заемат третата позиция с четири точки в актива си, докато „детелините“ са последни само с една.

В група „F“, която много определят на „Групата на смъртта“, Милан има последен шанс да оцелее в турнира на богатите. Тимът на Стефано Пиоли излиза срещу френския шампион Пари Сен Жермен на „Сан Сиро“. Мачът е от 22:00 часа българско време. Италианците са на последното място в класирането с 2 точки от 3 мача. Съперникът им е лидер с два успеха и едно равенство.

В другия мач от групата Борусия Дортмунд приема Нюкасъл Юнайтед от 19:45 часа, като германците спечелиха предишния сблъсък в Англия. И двата отбора с по 4 точки в актива си.

В група „G“ нещата изглеждат предопределени. Лидер там е английският шампион Манчестър Сити с пълен актив от точки – 9, като е следван от РБ Лайпциг с 6, а с по една са Цървена звезда и Йънг Бойс. Тази вечер „гражданите“ приемат швейцарския първенец, докато „червените бикове“ ще пътуват до Белград за сблъсък със „звездашите“, като и двете срещи стартират в 22:00 часа.

Група „H“ пък Барселона гостува на Шахтьор Донецк, след като ги победи трудно с 2:1 у дома в предишния кръг. Срещата е от 19:45 часа, а в другия двубой от 22:00 часа Порто приема белгийския Роял Антверп. Лидер в групата са каталунците с девет точки, а шест са „драконите“. Украинския гранд има три пункта, докато Антверп е последен без актив до момента.

КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА / ПРОГРАМА / РЕЗУЛТАТИ


Всички мачове от четвъртия кръг на Шампионската лига във вторник, 07.11:

Група „E“:

22:00 часа | Атлетико Мадрид – Селтик

22:00 часа | Лацио – Фейенорд


Група „F“:

19:45 часа | Борусия Дортмунд – Нюкасъл Юнайтед

22:00 часа | Милан – Пари Сен Жермен


Група „G“:

22:00 часа | Цървена звезда – РБ Лайпциг

22:00 часа | Манчестър Сити – Йънг Бойс


Група „H“:

19:45 часа | Шахтьор Донецк – Барселона

22:00 часа | Порто – Роял Антверп