Футболистът на Барселона Нелсон Семедо заяви, че отборът трябва да спечели групата си в Шампионска лига и се нуждае от победа при гостуването си на Спортинг Лисабон.

„Ние сме наясно, че Спортинг Лисабон е много силен отбор, който играе много силно и има качествени футболисти. Ние идваме в Лисабон за победа, за да започнем групата с 6 точки“, коментира Семедо.

„Аз съм формиран като футболист тук в Лисабон и винаги се чувствам добре, когато се връщам в града. Адаптирам се много добре към стила на игра на Барселона. Ние сме като едно семейство на терена. Чувствам се много добре в най-големия отбор в света“, добави португалският футболист.

„Не обръщам специално внимание на мача. Концентриран съм единствено върху работата, която трябва да свърша на терена. Искаме да спечелим групата и трябва да победим в Лисабон.“

„Имам добри отношения с Кристиано.“

Валверде не бе категоричен относно бъдещето на Алкасер

„Казват ми моторчето, защото имам характеристики в играта, които ми помагат да играя бързо. Успявам да игра на скорост. Това е аспект, в който продължавам да се развивам по време на тренировките.“

Валверде посочи вратата на недостоен за Барса

„Неймар напусна, но в отбора има играчи, които могат да поемат тази оговорност, която той остави. Отборът е много добре. Ние имаме най-добрата атака в шампионата. Работим много здраво по време на тренировките. Играем мач за мач и продължаваме да трупаме победи. Това е много важно“, каза още Нелсон Семедо.