Треньорът на Наполи Руди Гарсия сподели очакванията си за срещата с Унион Берлин в Шампионската лига. Той заяви, че в мач от този турнир един треньор няма нужда да мотивира играчите си, защото те са напълно наясно колко важен е всеки двубой. Наставникът се надява тимът му да си тръгне с победа от германската столица и да компенсира за загубените точки в предишния двубой с Реал Мадрид.

„Мисля, че сме готови. Когато става дума за мачове от Шампионската лига, треньорът не трябва да мотивира играчите си. Това е страхотно състезание и е невероятно да участваш в него. Започнахме добре с победа в Брага и изиграхме отличен мач срещу Реал Мадрид, въпреки че загубихме. Утрешната цел е да вземем точките, които загубихме срещу Мадрид. Нямам много съмнения, имам яснота около състава, но вечерта ще преценя. Важното е всички да се чувстват добре”, заяви Гарсия.

Той коментира и колебливото представяне на италианския шампион от началото на сезона.

„Оценките трябва да бъдат балансирани. Не правим всичко както трябва, но и не правим всичко погрешно. Нашата цел е да спечелим утре. Трябва да уважаваме Унион, защото те заслужават да играят в Шампионската лига”, допълни французинът.