Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо призова феновете да покажат "безусловна подкрепа" към него и съотборниците му по време на сблъсъка с Пари Сен Жермен от осминафиналите на Шампионската лига. Португалецът отправи въпросната молба чрез видеосъобщение в социалните мрежи. 

Взривоопасна битка за милиони в Шампионската лига

"В сряда имаме много важен мач срещу страхотен отбор. Това, за което аз и моите съотборници ви молим, е да ни дадете вашата безусловна подкрепа, както винаги. Заедно ще бъдем много по-силни. Hala Madrid!", гласят думите на Роналдо. 

Гарет Бейл също се присъедини към изказването на Роналдо със следното: "Очаквам ви в сряда и се надявам отново да пишем история заедно."

Любопитно е, че призивът на Роналдо идва само няколко дни, след като той изрази негодуванието към голяма част от феновете на тима по време на победата с 5:2 над Реал Сосиедад. Въпреки че тимът на „белите“ се завърна на победния път, привържениците на „Бернабеу“ продължиха да освиркват нападателя Карим Бензема.

Роналдо скочи срещу феновете на Реал

Именно тогава се намеси португалецът, който се опита да защити своя съотборник, показвайки с жестове, че той не трябва да бъде освиркван, а дори напротив – заслужава аплодисменти.

Реал Мадрид посреща ПСЖ тази вечер на "Сантиаго Бернабеу" от 21:45 часа.