Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира поражението от Тотнъм с 1:3 в мача от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Португалецът заяви, че не бива да се забравя, стореното от Кралския клуб в последните години и сподели своето виждане за поражението от „шпорите“.

„Неприятно е, защото загубихме, а сме свикнали да печелим. Намираме се в труден момент, но съм сигурен, че ще променим нещата. Имаме много време все още, за да коригираме грешките си и съм уверен, че ще го сторим“, започна Роналдо, който отбеляза единственото попадение за „белия балет“ при горчивия дебют на „Уембли“.

Зизу отрече за криза, въпреки загубата

„Не е станало нищо. Просто лош момент. Не може винаги да сме на върха. Нужно е да признаем, че не се намираме на нивото, което ни се иска, и да променим нещата. Трябва да вярваме“, добави още португалецът.

„Щом не печелиш, хората търсят причините. Аз казвам и заставам зад думите си, че имам вяра в отбора“.

„Нормално е, че бях ядосан на терена, при все, че нещата не се получаваха добре за нас“.

Запитан за подновяването на договора му, нападателят сподели: „Имам още 4 години от контракта си. Това ме удовлетворява. Нямам нужда от никакви подобрения“.

„Не знам какво искате да кажете с това понятие криза. Хората бързо забравят хубавото. Криза в никакъв случай. Може да загубим три или четири мача, но криза – никога. Не бива да забравяме какво направихме“, отговори Роналдо на въпрос в тази насока.

Припомняме, че Реал Мадрид спечели последните две издания на турнира на богатите, подчинявайки във двата отделни финала Атлетико Мадрид и Ювентус.