Крайният бранител на Ливърпул Андрю Робъртсън направи любопитен коментар относно последователността при взимането на решенията, които реферите правят след намесата на ВАР. В събота срещу шотландеца бе отсъдена дузпа в добавеното време на мача с Брайтън, след като Робъртсън чукна крака на Даниел Уелбек в опита си да изчисти топката. Според него обаче на следващия ден е имало две идентични ситуации, които не са завършили с дузпи. Левият бек визира подобни единоборства срещу Маркъс Рашфорд и Адама Траоре.

92 снимки

"Нямам проблем с това, че за моето действие бе отсъдена дузпа. В неделя обаче видях две влизания срещу Рашфорд и Траоре, които бяха много подобни, но не бе отсъдено нищо. За мен или и трите ситуации трябваше да бъдат дузпи, или нито една от трите. Всички искахме да има последователност. Мислехме, че ще получим това с ВАР, но не бяхме прави", коментира Робъртсън.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.